Olvasási idő: 2 perc

Hatalmas érdeklődés mellett már a kezdés előtt elfogytak az MCC Fesztre a 3 napos bérletek, így már csak napi jegyeket lehet váltani a július 27-29. közötti fesztiválra.

A 3. MCC Feszt borítékolhatóan minden eddigi látógatórekordot meg fog dönteni, hiszen a július 27-én induló 3 napos szakmai beszélgetéseket, koncerteket és interaktív programokat kínáló eseményre már most ki lehet tenni a sold out táblát. A napi jegyeket is érdemes online elővételben megvenni, hogy aki az MCC-sziget koncertjein vagy bulijain is szeretne részt venni, garantáltan be is jusson a kinézett programra.

A szervezők ugyanakkor arra hívják fel a figyelmet, hogy annak is érdemes ellátogatnia július 27-29. között Esztergomba, aki nem rendelkezik MCC Feszt Pass-szal, mert a programok többsége ingyenes, bárki számára látogatható. Ebbe beletartozik az Edu sétány, amely 10:00-18:00 között várja az érdeklődőket, a Hencsergő, a Katona Színpad, a Rákóczi tér színpad és a Kapcsolatok háza, ahol izgalmas beszélgetések lesznek, valamint az Esztergom főterén található MOL Nagyszínpad, az MBH Bank Színpad, a Suzuki Folk sátor, ahol a napközbeni szakmai beszélgetéseket követően fergeteges koncertek várják a fesztivál résztevőit.

MCC Feszt Pass-ra kizárólag az MCC-szigeten található Richter színpad koncertjeire és az MCC Aréna – powered by TSPC buljaira van szükség.