MCC Feszt

Az MCC Feszt Magyarország egyedülálló közéleti-zenei fesztiválja, amely célja a magyar tehetségek megünneplése. Az MCC Feszt napközbeni programjai teret biztosítanak a kiemelkedő magyar tudományos, kulturális, gazdasági és közéleti teljesítmények megismerésére és népszerűsítésére, valamint a kiemelkedő nemzetközi teljesítmények és a magyar teljesítmények találkozására, gondolatok ütköztetésére és új gondolatok megszületésére is.

Az esti programok fókuszában a közösség, az új kapcsolatok születése és kultúra áll. A zenei, valamint egyéb kulturális programok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a több országból érkező magyar fiatalok megéljék összetartozásukat és új barátokat szerezzenek Győrtől Kolozsvárig, Dunaszerdahelytől Beregszászig. Az MCC Feszt mindannak megtestesítője, amely értékeket az MCC is képvisel: hazaszeretettől vezérelt cselekvés, a kiemelkedően magas színvonal elismerése, Magyarország összekapcsolása a világgal és a magyar tehetségek megünneplése.

Az MCC Feszt ingyenes programjainak és koncertjeinek Esztergom történelmi belvárosa, a Széchenyi tér, valamint a Kis Duna sétány ad helyet.

A további programokkal és helyszínekkel rövidesen jövünk! 

 

Az MCC Fesztet 2024. augusztus 1-3. között tartjuk, a Party Aréna utolsó programja augusztus 4-én 4:00 órakor ér véget.

 

Média pertnerek:

 

Mathias Corvinus Collegium 2024. Minden jog fenntartva.