Fiatalok a nemzetért.jpg

Fiatalok A Nemzetért Alapítvány

A Fiatalok a Nemzetért Alapítványt hazaszeretet által vezérelt, lelkes fiatalok hozták létre. Szívügyünk történelmi, kulturális hagyományaink ápolása, őseink emlékének megőrzése, a tudományos és kulturális élet gazdagítása, az ezt szolgáló rendezvények szervezése, támogatása.

Fiatalok A Nemzetért Alapítvány lezárható telefontöltési lehetőséggel, pihenősarokkal, szelfiboxszal, csocsóasztallal, dartsal, csillámtetkóval, közkedvelt kirakós játékukkal várja a fesztiválozókat.

Az alapítvány egy Erasmus Plusz ifjúsági részvételi projekt keretében nagyszabású felmérést végez a fiatalok médiatudatosságának témakörében.

Meglátásuk szerint a fiatalok nagy része nem ismeri kellően a média világát, nem érdekli őket a közéleti hírek, a minőség, és sokszor nem tudják megkülönböztetni az álhírt a valóságtól, ezért gyakran elvesznek a modern világunk információáradatában. A Fiatalok A Nemzetért Alapítvány munkájával a fiatal generációk médiatudatosságának növelését szeretnék elérni.

Az érdeklődők egy kérdőív kitöltése után választhatnak egyet az alapítvány saját tervezésű, háromféle vászon tornazsákjából, amelyek Petőfi Sándort, Vörösmarty Mihályt, Széchenyi Istvánt és egy-egy hozzájuk tartozó idézetet ábrázolnak.

 
 
 
 

Programok

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Mathias Corvinus Collegium 2023. Minden jog fenntartva.