A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai könnyűzenei palettán: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, legnagyobb hazai fesztiváloknak és rádiós toplistáknak is.

A hétéves zenekar olyan slágereket jegyez, mint a Hóvirág, Nem voltál jó, Engedd, hogy szabad legyek, Veled minden, Házszám stb. Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk jelent meg, melyek közül az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett - utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott. A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva az utóbbi időben újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik. 2018-ban Lábas Vikit, Füstös Bálintot és Törőcsik Kristófot a Margaret Island szerzőközösségeként Junior Artisjus díjjal tüntették ki, mely a hazai zenei élet egyik legkomolyabb szakmai elismerése.

A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz. 2019-ben a Margaret Island rendhagyó helyszíneken ünnepelte fennállásának ötödik évét: a Müpa hangversenytermében és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon adott telt házas szimfonikus koncertjeik után a ‘Legszebb színek’ országjáró turné keretein belül izgalmas természeti- és világörökségi helyszíneken zenéltek: az aggteleki cseppkőbarlangban, a Pannonhalmi levendulamezőn, a Szigligeti várban, majd Tokajban. Ugyanebben az évben a ‘Csend turné’ keretein belül nívós helyszíneken mutatták be szimfonikus hangszerelésű műsorukat, a Heuréka Pop Orchestrával kiegészülve: többek között a kecskeméti Hírös Agóra, a debreceni Kölcsey Központ, a veszprémi Hangvilla, a pécsi Kodály Központ és a győri Vaskakas színpadán.

A csapat 2020-ban sem tétlenkedett: több új dallal - Valahol, Boldogságtól - , közreműködéssel - Pilvaker 2020: Pogány imádság; Strand Fesztivál AllStars: Mama, kérlek; - és stream koncerttel jelentkezett. Legutóbbi dalaik a Ha elvesznél, és a Meddig maradunk még - mindkét dal a 2021 szeptemberében megjelent 4. nagylemezükre készült.