A Z-generációra leginkább jellemző, szókimondó, sajátos hangulatú dalaival gyorsan vált a közönség kedvencévé Dzsúdló. A fiatal tehetség második lemeze után, 2021-ben már 20 millió stream felett jár a Spotifyon, Youtube-on pedig már az 50 milliót közelíti.

A pop előadónak “Lej” című slágerére kapták fel először a fejüket a fiatalok, majd sorra érkeztek tőle a friss dalok, első lemeze, a Fotofóbia pedig Magyarország egyik legtöbbet hallgatott albuma lett.

Az első lemez után úgy elkapta az ihlet, hogy egy évvel később bemutatta ‘Szörnyeteg’ című második korongját, amin továbbra is saját érzelmeiből merített szerzeményeket vonultatott fel, és olyan közreműködőket is bevont, mint az alter szcnéna legendás alakja, Beck Zoli, vagy a közönségkedvenc rapper, Krúbi. Dzsúdló szövegközpontú trackjei egyediek, szellemesek, néha – generációjára jellemzően –  kissé borúsak, önreflexívek, és őszinték.

A slam poetrys múlttal rendelkező Juhász Marci Dzsúdló projektjével a 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is magáénak tudhatja.

Az előadó folyamatosan tölti meg a klubokat, rendszeres vendége fesztiváloknak, és egyre több slágerét ismerhetjük a rádiókból is.