Nap mint nap megvesszük, megfőzzük, aztán kidobjuk – az élelmiszer-pazarlás szinte észrevétlenül vált a mindennapjaink részévé. De miért történik ez? Milyen gazdasági, társadalmi és pszichológiai mechanizmusok állnak mögötte? És mit tehet egyéni, közösségi vagy akár rendszerszinten az, aki változtatni szeretne? A beszélgetés során szó lesz a fogyasztói szokások hatásairól, a fenntarthatóságról, valamint az élelmiszer-hulladék csökkentésének lehetőségeiről. Mert a megoldás nemcsak a konyhában, hanem a gondolkodásunkban kezdődik.

Miért etetjük a kukát?
Közéleti beszélgetések
Aug.
2.
szombat
10:00–11:00
MOL-Új Európa Alapítvány Hencsergő
Az esemény nyelve: magyar

Bohár Dorina
Maradék nélkül program munkatársa
Maradék nélkül program munkatársa

Juhász András
Juhász András, a Bibo Franchise Kft. alapítója és ügyvezetője
Juhász András, a Bibo Franchise Kft. alapítója és ügyvezetője

Madák Noémi
Marketing igazgató
Marketing igazgató