Táplálkozási szokásaink nemcsak testi egészségünkre, hanem lelki és társadalmi jóllétünkre is hatással vannak. De mennyire vagyunk tudatában annak, mit viszünk be a szervezetünkbe? Az élelmiszeripar változásai, az egyre szélesebb választék és az információk sokasága között könnyű elveszni. Előadóink bemutatják, hogyan válhatunk tudatos fogyasztókká, milyen hatással van étrendünk az egészségünkre, és milyen kihívásokkal néz szembe a fenntartható táplálkozás a modern világban. Egy izgalmas beszélgetés az étel valódi szerepéről és jelentőségéről.

Az vagy, amit megeszel, de mit is eszel pontosan?
Közéleti beszélgetések
Aug.
2.
szombat
13:30–14:30
MOL Nagyszínpad
Az esemény nyelve: magyar

Mester Károly
Agrármérnök, természetgyógyász, fitoterapeuta
Agrármérnök, természetgyógyász, fitoterapeuta

Schwab Richard
Belgyógyász és gasztroenterológus
Belgyógyász és gasztroenterológus
Moderátor:

Pál Emese
szakmai koordinációért felelős vezető, MCC
szakmai koordinációért felelős vezető, MCC