Olvasási idő: 1 perc

Valamennyi jegy elfogyott a péntekre az MCC Fesztre. Ugyanakkor a szervezők arra hívják fel a figyelmet, hogy a programok többsége ingyenes, csak az MCC-sziget programjai MCC Feszt Pass kötelesek este 18:00 órától, így azok se maradnak szórakozás nélkül, akik már elindultak a fesztiválra.

Az első nap teltházas programjait követően az MCC Feszt második napját is hatalmas érdeklődés övezi, így már péntekre se lehet napi jegyet vásárolni a fesztivál fizetős programjaira, valamint a bérletek is elfogytak.

Az MCC Feszt programjainak nagy része ingyenes, így annak érdemes ellátgatni Esztergomba, aki nem rendelkezik jeggyel. Csupán az MCC-sziget 18:00 óra után kezdődő programjai MCC Feszt Pass kötelesek, amellyel párhuzamosan két színpadon - a Széchenyi és a Mindszenty téren - is lesznek koncertek.

Az MCC-szigetnek maximalizált a kapacitása, ezért csak a kapacitás eléréséig tudunk biztonsági okokból embereket beengedni. Miután a helyszín megtelik, csak akkor tudunk beenegdni szórakozni vágyókat, ha valaki elhagyja a helyszínt.