Gyakran ismételt kérdések

Milyen programok lesznek az MCC Feszten?

Lesznek színpadi beszélgetések közérdeklődésre számot tartó és közéleti témában, interaktív kiállítói programok, valamint könnyűzenei koncertek és hajnalig tartó buli.

 

Hol vehetem meg a jegyemet?

Online az MCC Feszt oldalán tudod megvenni napi jegyedet vagy bérletedet. Személyesen Esztergomban a Széchenyi téren található MCC Feszt infopontnál, valamint az MCC-sziget bejáratánál tudsz jegyet vásárolni.

Karszalagra Esztergomban a Széchenyi téren található MCC Feszt infopontnál, vagy az MCC-szigeten tudod beváltani a jegyedet vagy bérletedet karszalagra.

A programok nagy része ingyenes, azonban lesznek olyan programok, amelyek csak MCC Feszt Pass-szal látogathatóak.

 

Milyen típusú jegyek vannak?

Napijegyet vagy bérletet válthatsz. Erről, valamint a jegy és bérlet árakról ITT találsz bővebb információt.

 

Kell-e jegy a gyereknek? A belépés korhatárhoz van-e kötve?

A fesztivál programjai bármely korosztály számára látogathatóak.

0-14 év között az MCC Feszt fizetős programjai is díjmentesen látogathatóak. Számukra külön jelzéssel ellátott karszalagot adunk, ki és 18 év fölötti kísérővel látogathatják a fizetős programokat, akinek rendelkeznie kell MCC Feszt Pass-szal.

14-18 év közötti fiatalok számára normál áron vásárolható meg az MCC Feszt Pass, amely külön jelzéssel lesz ellátva.

 

Online jegyvásárlásnál emailben küldik a jegyet?

Igen.

 

Programváltozás miatt pénzvisszafizetésre van-e lehetőség?

Az Általános részvételi szabályzatban megfogalmazottak szerint fenntartjuk a jogot a programváltozásra, melynek kapcsán a Látogatók nem jogosultak pénzvisszatérítésre.

 

Miért vegyek napijegyet vagy bérletet?

Az MCC Fesz Pass-szal nem csupán az MCC-sziget 18:00 óra után kezdődő programjain vehetsz részt, de a következőket is kapod:

 • A Szent István strandfürdő díjmentes használata a karszalag érvényességéig (napijegy esetén az adott napra, bérlettel az MCC Feszt teljes idejére)
 • kedvezmények az MCC Fesztre kitelepülő vendéglátóhelyeknél. 
 • Sátrazási lehetőséget a Gran Camping területén (napijeggyel a karszalagon szereplő dátumtól másnap 10:00 óráig, bérlettel július 30. 10:00 óráig)
 • Az online vásárolt jegyek esetében transzfert Esztergom vasútállomásról a fesztivál helyszínére. /a kisvonat az állomásnál az út túloldaláról indul/
 • Városnéző túrát a városnéző kisvonattal

 

Mikor és honnan indul a városnéző kisvonat?

Részletek később.

Menetidő: körülbelül 30 perc

 

Meddig érvényesek az MCC Feszt Passhoz kapcsolódó kedvezmények?

A napijegyek esetében azzal a dátummal tudsz ingyen strandolni, városnéző túrára menni, valamint kedvezményeket kapni a különböző vendéglátóhelyeken, amelyik napra érvényes a jegyed. Amennyiben sátrazol, a kemping területét másnap 10:00 óráig kell elhagynod.

 

Hol válthatom be a jegyemet karszalagra?

 • Részletek később

 

Hogyan juthatok el az MCC Fesztre?

 • Ha vonattal érkezel Esztergomba, akkor a Vasútállomásról kisvonat-transzferrel könnyedén meg tudod közelíteni az MCC Feszt területét, amennyiben rendelkezel MCC Feszt jeggyel. Bővebb információ és menetrend ITT.
 • További részletek később

 

Ételt/italt csak készpénzzel vagy kártyával is tudok venni?

 • Az MCC Feszten valamennyi kereskedelmi egység készpénzmentes, készpénzzel kizárólag a Jegypénztárban és a feltöltő pontokon lehet fizetni.
 • Vásárlásra bankkártyán kívül csak „Hellopay” fesztivál kártyával van lehetőség. A Hellopay kártyát 2 helyszínen lehet igényelni: MCC Sziget területén (itt 5 és 10 ezer Ft-os kártyát lehet kiváltani) és a Főtéren a Drink Bár-ban (itt tetszőleges összeggel) lehet igényelni. 
 • A „Hellopay” fesztiválkártya feltöltésére a kihelyezett automatákon keresztül van lehetőség, melyeken részletes felhasználási útmutató olvasható.

 

Hol tudok parkolni?

Esztergom városában a parkolásra kijelölt közterületeken, valamint a nyilvános parkolóházakban.

 

Lesz értékmegőrző a fesztiválon?

Részletek később

 

Hozhatok magammal házi kedvencet az MCC Fesztre?

A jogszabályi előírásokat betartva, igen. A zárt programhelyszínekre állatok behozatalára nincsen mód, kivéve a jogszabályban meghatározott segítő és vakvezető kutyákat.

 

Mathias Corvinus Collegium 2023. Minden jog fenntartva.