Szakmai főigazgató-helyettesként feladatom a képzési szintek összehangolása, az MCC teljes tehetséggondozó pályaívének biztosítása, az intézményben rejlő innovatív és kreatív kapacitás kiaknázása. Az intézmény Oktatási és Nevelési Stratégiájának kialakítása és széleskörű alkalmazása is feladatköröm része.

Magyar nyelv és irodalom szakos bölcsészként, pedagógusként, az ELTE egyetemi oktatójaként lehetőségem nyílt alsó tagozattól a doktori képzésig minden oktatási szinten tapasztalatokat gyűjteni. 2015-től a Fiatal Tehetség Program kiépítésével foglalkoztam, amely mára több mint ezer diáknak nyújt tehetséggondozást szerte a Kárpát-medencében.

Emellett a Mandiner szerzőjeként a média világában is jelen vagyok. Fontosnak tartom a kommunikációs készségek, illetve az önkifejezés fejlesztését a tehetséggondozás minden területén; szóban és írásban egyaránt.

Cserkészvezetőként tizenöt éven keresztül tevékenykedtem helyi és országos szinten, eközben több élménypedagógiai szakkönyv elkészítésében is részt vettem. Kutatási területem az alkalmazott retorika és a digitális pedagógia, illetve kortárs költészettel, kreatív írással és előadástechnikával foglalkozom.