miniszter.png

Miniszterelnökség - "Magyarországi Fejlesztések Nyílt Napja"


A Miniszterelnökség 2022-ben is meghirdeti „Magyarországi Fejlesztések Nyílt Napja” címmel országos tájékoztató rendezvénysorozatát.
 
Nyílt Napokat minden évben más-más tematika mentén szervezünk, azzal a céllal, hogy szórakoztató formában (kiadványok, kerekasztal beszélgetések, játékok) mutassuk be a nagyközönség számára azon fejlesztéseket, amelyek az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával valósultak meg.
 
Mivel 2022 az Ifjúság európai éve az EU-ban, ezért olyan programokon kívánunk részt venni, ahol elsősorban a munkaerőpiacra lépés előtti generációt tudjuk megszólítani. A hazai egyetemvárosokban, valamint a célcsoportot vonzó rendezvényeken szeretnénk megjelenni, hogy be tudjuk mutatni a fiataloknak a jövőjüket pozitívan befolyásoló fejlesztéspolitikai törekvéseket és eredményeket. Természetesen mindezt szórakoztatva, az esemény tematikájához illeszkedve.
 
Terveink szerint a Miniszterelnökség sátrában az érdeklődők megismerkedhetnek a fiatalokat is érintő, izgalmas uniós fejlesztési projektekkel, elsősorban a felsőoktatásban, a digitális és zöld fejlesztések területén. Ezenkívül, különböző kvízekkel, óriáskirakó játékkal, szerencsekerékkel és további izgalmas és szórakoztató interaktív játékkal várnánk a résztvevőket. A játékokkal értékes és hasznos, a Széchenyi Terv Plusz programot népszerűsítő ajándékokat lehetne nyerni.
 
Nagy örömünkre szolgálna, ha az MCC fesztiválon lehetőséget kapnánk a megjelenésre önálló standdal vagy sátorral. Az eddigi országos rendezvénysorozataink iránt nagy érdeklődés mutatkozott a lakosság és a média részéről egyaránt. Az említett együttműködés keretében az általunk biztosított programelemek felmerülő költségeit teljes mértékben vállaljuk.
 

 
 
 
 

Programok

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Mathias Corvinus Collegium 2022. Minden jog fenntartva.